bty

Entrem al món de la fantasia

Els nens i nenes d’Infantil han gaudit d’una primera setmana de campus d’estiu molt màgica i plena de fantasia.

A principis de setmana els infants vam descobrir que a l’escola havia aparegut una porta misteriosa que ens parlava. Ens va explicar que era la porta al món de la fantasia i que si tots hi creiem, podrien aparèixer personatges fantàstics, així que tothom va tancar els ulls i va aparèixer un unicorn.

Així que aquesta setmana ens hem volgut convertir una mica en aquests animals tan màgics fent una màscara i una cua d’unicorn. També hem fet un circuit pel pati i hem pintat un mural del món de la fantasia i hem enganxat al nostre unicorn allà, creiem que li agrada molt la seva nova casa. A més, el divendres vam fer una excursió a Santa Oliva on vam jugar molt. Ens ho hem passat molt bé!!

Aconseguirem tornar a entrar al món de la fantasia i conèixer algun altre habitant d’aquest món tan màgic?