IMG_20170627_163926

Activitats de tarda de la primera setmana de campus

Les tardes de la primera setmana de campus han sigut molt entretingudes. El primer dia vam fer un taller molt maco per donar la benvinguda al campus. Vam pintar un mural en un plàstic transparent i mentre uns quants nens i nenes pintàvem, la resta ens vam estirar a sota i miràvem com pintàvem. Vam gaudir molt de l’activitat, ja que els infants de banda i banda del mural vam interactuar molt i ens va quedar un mural molt maco. El dimecres vam començar a fer la massa dels paninis del taller de cuina i després vam fer racons, dividits en grups vam fer construccions, dibuixos amb pius i jocs de taula. El dijous vam acabar de fer els nostres paninis i vam acabar la tarda ballant molt al gimnàs. I finalment el divendres vam veure una pel·lícula a l’aula d’audiovisuals i finalment ens vam endur els paninis a casa.