IMG_0687

Trobem una fada i un follet

Ja hem arribat a la segona setmana del campus! Aquesta setmana també hem visitat la porta al món de la fantasia i ens ha portat a conèixer dos nous personatges: una fada i un follet!

Aquests petits éssers màgics ens han fet passar una setmana molt entretinguda: hem fet una casa bolet i ens hem convertit en petits follets; hem fet diferents racons on hem jugat a un memory amb elements de fades i follets, ens han explicat el conte del follet sabater i hem jugat al joc de fades i nens; hem ajudat la fada a construir a les seves amigues les papallones; hem vist uns vídeos d’una família de fades i follets i hem construït un petit bosc de les fades on hem plantat una llavor.

A més, aquesta setmana hem anat d’excursió a la biblioteca, on ens han preparat un munt de contes que hem pogut llegir i mirar i al parc municipal, on hem jugat sense parar. I per passar millor la calor, hem fet jocs d’aigua a l’escola i com cada setmana, hem anat cada dia a la piscina a refrescar-nos.

Ja tenim la fada i el follet enganxats al nostre mural fantàstic, qui els acompanyarà la pròxima setmana?