IMG_0792

Una bruixa i un bruixot han arribat

La tercera setmana de campus ha arribat i com cada dilluns hem anat a veure què ens deia el món de la fantasia. Aquest cop hem trobat una carta i un cop dins han aparegut: una BRUIXA i un BRUIXOT!

Per poder convertir-nos en bruixes i bruixots vam fer una poció màgica, però havíem perdut tots els ingredients per l’escola, així que ens va tocar anar a buscar la pell de serp per la pujada del cole, les plomes d’àguila pel menjador i els ous de gripau a secretària, sort que la bruixa i el bruixot ens havien deixat un munt de pistes. Després amb l’ajuda de les monitores vam fer màgia i vam aconseguir poder beure de la poció. A més, aquesta setmana vam anar d’excursió a la Granja Park d’Aventures de Viladecavalls, aquí teniu l’enllaç al vídeo-resum de la sortida.

Un cop de nou a l’escola, vam construir un barret màgic, vam modelar amb plastilina bruixes, bruixots, barrets, escombres, aranyes i tota mena d’elements màgics. També vam fer uns racons sensorials, passant descalços per unes safates amb diferents textures, jugant al joc de les estàtues musicals i fent puzles màgics. Finalment, gràcies a les caixes de formatgets que van portar les famílies vam construir un instrument que ens permetrà cridar a les bruixes i bruixots i vam fer una roda d’instruments on vam poder provar uns quants.

I com cada setmana, hem fet un munt de jocs, ens ho hem passat molt bé al pati i hem anat cada dia a la piscina a remullar-nos.

Que ens portarà el món de la fantasia la setmana que ve?