IMG-20170716-WA0012

Les tres primeres setmanes del Campus de Primària

En les tres setmanes que portem de Campus aquesta és la primera entrada sobre les activitats que fan els de primària, potser anem una mica tard no?

La primera setmana va estar marcada pel concurs de màscares que tindria lloc el divendres i on tots i totes van participar. Però no només va ser això, vam fer dues activitats que van tenir molt d’èxit que van ser anar al rocòdrom i practicar l’escalada i l’equilibri amb l’slackline; i la guerra d’aigua de l’últim dia.

La segona setmana va estar marcada per les constants sortides al Collet de Sant Joan, que ja ens hem fet quasi nostre perquè encara no disposem de la pista de basquet del Daina Isard. Durant tots els dies ens vam estar preparant per a la jornada esportiva que tindria lloc el divendres, practicant l’atletisme o el pitxi. Però també vam trobar moments per relaxar-nos fent ioga o teatre i creant el nostre joc de malabars per poder practicar allà on anem.

La tercera setmana està marcada per l’activitat estrella que va ser l’excursió al llac de Navarcles on tothom va poder practicar canoa, raiers i caiac. D’altra banda ens va sortir la vena més artista i vam poder estampar les nostres samarretes donant-li un toc del més psicodèlic.

I tot això sense oblidar-nos ni un dia de la piscina, que faríem sense aquella visita diària que ens serveix per refrescar-nos?

Ens veiem la pròxima!