CB41C66B-B8A9-474A-8998-56BAD1E3487C

Barrufa l’estiu

El campus d’estiu 2018 ja ha arribat i els nens i nenes estem molt contents i impacients per descobrir totes les aventures que hi viurem plegats, tot treballant les diferents intel·ligències múltiples.

Vam començar la setmana fent jocs de conèixença i anant a la piscina. Però de seguida, vam sentir un soroll a dins de l’escola que ens va portar a trobar al Gran Barrufet i el seu súper bolet. Ell ens va explicar amb una carta, que escapant d’en Gargamel, tots els seus amics barrufets i ell havien arribat a Olesa. Primer van gaudir de la festa major del poble (les atraccions, la música i els fanalets els hi van encantar) i finalment havien arribat a l’escola, on van pensar que era un bon lloc per viure, amagats d’en Gargamel. En primer lloc, els barrufa nens i nenes del campus vam pensar que una bona manera de donar-li la benvinguda era decorar-li casa seva, així que li vam fer un mural i li vam construir mobles i objectes per casa seva.

Però amb tantes emocions aquell barrufet tan savi s’havia adonat que la resta de barrufets s’havien perdut, així que ens va deixar un conte ple de pistes per trobar als petits homenets blaus per tota l’escola. Els vam anar a buscar i després els vam portar a la seva nova casa. Després de conèixer als barrufets, també volíem saber quines coses ens barrufa agradaven i quines no, així que vam fer unes barrufa medalles per conèixer-nos millors els uns als altres.

Finalment, el divendres vam anar d’excursió pel poble, a veure si trobàvem algun barrufet més. A l’arribar a la biblioteca, les bibliotecàries ens van explicar que el Gran Barrufet havia anat per allà, volia que tots els barrufets tinguessin un carnet de soci per poder agafar tots els llibres que volguessin. Allà també ens van explicar dos contes, vam mirar còmics dels barrufets, vam descobrir qui els va dibuixar i finalment vam fer un dibuix cadascun que estan penjats a la biblioteca (podeu passar a visitar l’exposició de dibuixos i a buscar el vostre a la biblioteca d’Olesa durant tota la setmana).

I com ja sabeu, cada dia hem anat una estoneta a la piscina a remullar-nos, jugar i fer passar la calor.

Aquesta setmana ens hem conegut més a nosaltres mateixos i a la resta, mentre anàvem descobrint als barrufets. Que ens espera la setmana que ve? Haurem trobat tots els barrufets?