WhatsApp Image 2018-07-20 at 11.24.33

Campus d’Estiu de Primària

Hola famílies!

Ja sabem que els del campus de primària hem estat una mica desconnectats d’això del blog, però és perquè hem estat molt ocupats!

Durant aquestes quatre setmanes s’han fet activitats de tot tipus. La primera setmana va ser la més esportiva on vam estar practicant voley, hockey, bàsquet… tot el matí fent esport, sort que després teníem la piscina per refrescar-nos.

La segona setmana va ser una mica més relaxada, però també vam córrer i ens ho vam passar molt bé. Vam tindre temps de desconnectar i fer una mica de meditació i relaxació, per veure si ens trobàvem a nosaltres mateixos! Algun es va trobar amb una bona Becaina!

La tercera setmana va ser la més cinefília de totes, ens vam separar per grups i vam participar en la primera edició dels Oscars Daina-Isard, on cada un d’aquests grups van presentar un curtmetratge que podeu veure en els enllaços. Va ser d’allò més creatiu! A més durant aquesta setmana també vam anar a Les Deus d’Aventura a Sant Quintí de Mediona a fer circuits d’aventura, tirolina, trekking aquàtic… tota una aventura.

Aquesta quarta setmana ha sigut la més emocional i cada dia s’ha intentat treballar una mica aquestes emocions que a vegades ens costa trobar. Hi ha hagut moments molt tendres, però també em tingut temps per acabar amb jocs d’aigua al Collet de Sant Joan!

D’altra banda durant totes les setmanes un dia el dedicàvem a l’art, amb l’ajuda de la Júlia la nostra artista que ens ajuda a fer coses més elaborades i perquè no tot sigui córrer!

De moment això és tot, no tenim temps de descansar!!

Curtmetratges:

Un assassí a l’escola:

Un estiu terrorífic:

Terror a l’escola:

La festa misteriosa: