D301F5A7-AE70-479A-BB2F-7272D37736E4

Setmana barrufa visual

Ja hem arribat a la quarta setmana de campus i tornem a visitar al barrufa poblat dels barrufets per saber quines aventures ens esperen. El Gran Barrufet ens esperava amb una carta que ens deia que l’estàvem ajudant molt, però que encara necessitava una mica més d’ajuda per trobar a la Barrufeta artista.

Així que aquesta setmana ens hem treballat la intel·ligència visual-espacial de valent. Hem fet fotos amb barrets de barrufets i dibuixant lletres amb el nostre cos, ens va visitar l’Aina Bestard (una il·lustradora que ens va ensenyar els seus contes que només es podien veure bé amb una barrufa lupa especial), vam fer un barrufa pot de la calma i vam experimentar amb llum negre. També vam fer unes barrufa samarretes blaves amb el nostre nom, vam pintar un memory i un bolet i finalment vam escoltar un conte amb els ulls tapats, utilitzant els cinc sentits, tot descobrint diferents sensacions.

A més, com ja sabeu hem anat cada dia una estoneta a la piscina per passar millor la calor.

Ja s’acosta el final del campus i no sabem si el Gran Barrufet seguirà necessitant la nostra ajuda, anirem a veure’l el pròxim dilluns per saber quines aventures ens té preparades.